Spread the love

Diabetici moeten hun voedselbeslissingen aandachtig doorlichten. Diabetici kunnen soortgelijke voedselbronnen eten als niet-diabetici; ze moeten er in wezen voor zorgen dat ze de hoeveelheid voedselbronnen die ze eten, beperken. Ondanks het feit dat er reclame wordt gemaakt voor voedselvariëteiten voor diabetici, zijn er geen echte “diabetesvoedselbronnen”.

Diabetesvoedselbeslissingen zijn beslissingen die zich nadrukkelijk houden aan de richtlijnen van de diabetesvoedselpiramide. De diabetesvoedselpiramide is enigszins niet hetzelfde als de voedselpiramide van het Amerikaanse ministerie van landbouw (USDA) in die zin dat de diabetesvoedselpiramide voedselbronnen bundelt zoals aangegeven door hun glycemische bestand – de impact die het voedsel heeft op de bloedglucosespiegels. Diabetici moeten zich bewust zijn van wat voedselvariëteiten betekenen voor hun bloedglucosespiegels (ook wel glucosespiegel, glucose of gewoon suiker genoemd). Alles op de diabetespiramide wordt geassembleerd door zijn invloed op glucose.

De diabetespiramide bundelt saaie groenten zoals maïs, aardappelen en erwten met granen en bonen, omdat ze een vergelijkbare invloed hebben op de bloedglucosewaarden. Cheddar wordt samengesteld met vlees. Voor bepaalde voedselbronnen zijn de portiegroottes in de diabetesvoedselpiramide divers. De porties van rijst en pasta zijn bescheidener in de diabetesvoedselpiramide dan in de USDA-voedselpiramide. Bovendien zijn de portiegroottes van producten van de bodemsappen bescheidener in de diabetesvoedselpiramide. De gedachte is om de voedingscategorieën in de diabetesvoedselpiramide matig equivalent te maken in het zetmeelgehalte, zodat ze een effect hebben op de glucosespiegels.

Diabetici moeten genoegen nemen met briljante voedselbeslissingen. Het begrijpen van de impact die voedselbronnen hebben op de glucosespiegels is van cruciaal belang om een ​​voortschrijdend welzijn te garanderen. Diabetici kunnen ontdekken dat er tal van voedselbronnen zijn die aan hun toestand worden getoond. Voedselvariëteiten met weinig suiker en verschillende koolhydraten zijn misschien wel de meest ideale beslissing op de lange termijn. Diabetici kunnen ontdekken dat voedselbronnen met weinig koolhydraten veel vet bevatten. Ondanks het feit dat diabetici koolhydraten moeten snijden, geven ze er de voorkeur aan de ene aandoening niet in te ruilen voor de andere. Ervoor zorgen dat hun plannen voor gewichtsbeheersing veel groenten en koolhydraatarme voedingssoorten bevatten, en weinig voedselbronnen met veel vet en cholesterol, is de beste strategie voor diabetici. Zoals eerder vermeld, zijn er geen echte diabetesvoedingsvariëteiten. Diabetici eten vergelijkbare voedselvariëteiten als elke andere persoon. Er is eigenlijk geen dwingende reden om unieke voedselbronnen te kopen voor diabetici. Een diabeticus die zo dicht mogelijk bij de natuur eet, kiest de beste eetroutine voor die persoon.